top of page
Easter-Egg-Hero-Background.jpg

Påskegaver til ansatte

Gi dine ansatte en unik påskegave i år!

PÅSKEGAVER DINE ANSATTE VIL ELSKE!

Gled dine ansatte med vårt SuperGavekort!

– Påskegaven til ansatte som slår påskekurver og gir valgfrihet blant tusenvis av gavekort, produkter og opplevelser

Digital+Physical.jpg
Easter-splash-2.png

Årets

påskegave!

Vil du vite mer om vår bestselger SuperGavekortet?

Easter-Customisation-NO-1.jpg

Tilpass enkelt dine B2B påskegaver

Tilpass påskegaven din – det er helt gratis!

Gjør gavekortet ditt mer personlig ved å få gavekortet
spesialdesignet i deres merkeidentitet, eller velg en av våre mange vakre påskedesign!

Easter-Egg-Hero-Background-2.jpg

Hopp som en kanin til skattefrie påskegaver til din Bedrift ...

Visste du at det er mulig å glede dine ansatte med skattefrie gaver for opp till 5.000 kr. pr år?

Påskekurver kontra påskegavekort

Når man vurderer påskegaver til ansatte, veier bedrifter ofte valget mellom tradisjonelle påskegaver og det stadig mer populære alternativet med påskegavekort. Begge deler har sine fordeler, men påskegavekort kan tilby en rekke fordeler som gjør dem til et overlegent valg for mange selskaper.

PÅSKEGAVEKORT

Ultimat nivå av tilpasning ved å tillate ansatte å velge sine egne gaver, noe som gjør det til en av de mest gjennomtenkte gavene.
Checkmark_Easter.png

Kan kjøpes og distribueres elektronisk eller i en sjarmerende konvolutt, noe som sparer tid og ressurser.

Checkmark_Easter.png

Bedre kontroll over budsjettet, ettersom de kan kjøpes i forhåndsbestemte beløp uten frakt eller håndtering, noe som betydelig reduserer de totale kostnadene.

Checkmark_Easter.png

Etterlater et varig inntrykk med en flott gave eller opplevelse som bringer glede til enhver anledning fordi det er noe mottakeren valgte selv.

Checkmark_Easter.png

Mer nøytralt og kan brukes i en rekke butikker eller opplevelser, noe som sikrer inkludering og respekt for mangfold på arbeidsplassen.

PÅSKEKURV

Kan inkludere søte fristelser som sjokoladeegg eller godteri som kanskje ikke passer til preferansene, kostholdsrestriksjoner eller allergier.
Checkmark_Easter.png

Kan trenge å bli satt sammen med betydelig innsats i form av innkjøp, pakking og distribusjon.

Checkmark_Easter.png

Ganske dyrt, når man tar med kostnaden for kurven, inkluderte varer og emballasje, og hva hvis du trenger å få den sendt til fjernarbeidende kolleger?!

Checkmark_Easter.png

Selv om søte godbiter er deilige, er dessverre nytelsen av forbruksvarer kortvarig.

Checkmark_Easter.png

Kan utilsiktet ekskludere ansatte som ikke feirer påske av kulturelle eller religiøse årsaker.

Mens påskekurver er et tradisjonelt og visuelt tiltalende alternativ, tilbyr gavekort fleksibilitet, bekvemmelighet, kostnadseffektivitet og tilpasning som kan møte de ulike behovene og preferansene til ansatte. Ved å velge påskegavekort kan bedrifter tilby en shoppingopplevelse som gir deres ansatte muligheten til å velge noe meningsfylt for dem, dermed øke deres generelle tilfredshet og forbindelse til selskapet.

Påskegaveideer for din bedrift

GoGift samarbeider med tusenvis av kjente merker. Å gi et gavekort er den perfekte løsningen når du som arbeidsgiver ønsker å gi dine ansatte ekstra anerkjennelse som en takk for deres harde arbeid! De gjør til personlige og meningsfylte påskegaver som de ansatte kan innløse for hva de måtte ønske.

Vi har mange samarbeidspartnere som spenner bredt fra IKEA, XXL, H&M, NetOnNet, Clas OhlsonTICKET, Zalando, Kinoklubb, JYSKMagasin, Elgiganten, Zalando til produkter fra Kay Bojesen, Kähler, Carlobolaget, SACKit, Stelton, Lyngby, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Adax, Moulin Roty, Design Letters, Egoista, Fatboy, Ferm Living ... og mange flere!

Når du leter etter påskegaver, ønsker du noe du kan gi til alle dine ansatte, kunder og partnere. De kan selv velge fritt blant alle våre populære gavekort og designvarer i forskjellige prisnivåer. Vårt brede utvalg betyr at du alltid kan finne noe perfekt.

Velg fritt fra vårt enorme utvalg av påskegaver...

Se alle på gogift.com

Easter-Egg-Hero-Background-3.jpg

Opprett en gratis bedriftskonto

... og bestill dine B2B påskegaver ved behov

Hos GoGift kan du også velge et 
ProduktGavekort med donasjon til Kreftforeningen!

Produktgavekort_NO.png
Easter-splash-2.png

RASK 

og GRATIS levering!

Gi dine ansatte en flott designklassiker til påske. ProduktGavekortet gir valgfrihet blant hundrevis av kjente merkevarer fra kjente designere.

GoGift donerer 15% av beløpet direkte til Kreftforeningen!

SuperGavekortet er den perfekte påskegave til bedrift

– for alle grunnet den store valgfrihet; med opp mot 1 million solgte SuperGavekort pr år er det vårt desiderte bestselger!

Hva er SuperGavekortet?

SuperGavekort er ett gavekort som gir valgfrihet blant alle gavekort, produkter og opplevelser på gogift.com. GoGift har det største sortimentet på markedet, og med våre tusenvis av produkter fra kjente merker, butikkjeder og spennende opplevelser, er det noe for enhver smak!

Hvordan fungerer SuperGavekortet?

Du bestemmer beløpet og mottakeren velger selv sin egen gave fra GoGift’s store sortiment. Vi har rask og fleksibel levering. SuperGavekort kan sendes via post, e-post eller SMS med digital levering døgnet rundt.

Hvordan gjør du det personlig?

Legg til et personlig preg og din bedriftslogo på firmagaver. GoGift tilbyr spesialdesignede SuperGavekort og unike skreddersydde påskegaveløsninger for din virksomhet – helt gratis!

Påskeideer for ansatte med GoGift

Kjøper du påskegaver for din bedrift? Å velge den rette gaven til ansatte kan være et vanskelig valg og krever ofte mye logistikk. Ofte er det noe som bestilles i store mengder som kanskje ikke helt passer inn i enten hjemmet eller hjertet. Men du trenger ikke lenger å lete etter spesielle påskeegg, for vi har løsningen for deg.

Vis takknemlighet til dine ansatte og takk dem for deres innsats gjennom året – og spesielt i ferietider. Et gavekort fra GoGift strekker seg langt, og gjør en større innvirkning enn sjokoladedekkede jordbær.

Påskeharen er her med den perfekte påskegaven

Hos GoGift er vi spesialister på gavekort for bedrifter. Vi tilbyr deg flere alternativer for å sette sammen noe som vil bli satt pris på av alle. Det finnes ulike alternativer for hvordan påskeegg skal se ut, hva de skal inneholde, og hvordan de skal leveres. Vi løser alt dette for deg og mer! Enten du setter sammen et gavekort selv, eller du gir mottakeren muligheten til å velge sin gave fra våre mange partnere.

Derfor er det få gaver som er så allsidige som våre gavekort. Det finnes noe for enhver smak, og det skaper «det lille ekstra» når ansatte kan velge litt friere hva de ønsker å bruke sin tilpassede gave til.

Easter-Character-1.png

Personlige påskegaver for bedrifter

Våre påskeharer jobber hardt for å lage gaver som er unike og tilbyr mottakeren mange forskjellige alternativer. Vi kan hjelpe deg med dette ved å tilpasse kort for din bedrift med din logo og en personlig hilsen. I tillegg tar vi også hånd om levering og logistikk, som normalt kan være problematisk.

Kjøp gavekort fra tusenvis av forskjellige partnere, merker og produkter i alle mulige kategorier. Du kan enkelt tilpasse dem for gaver som viser takknemlighet og glede.

Stopp søket ditt etter en morsom påskeoverraskelse

For de som liker å dra på eventyr eller delta på et arrangement, har vi mange alternativer. For eksempel kan du velge å gi opplevelsesgaver. Eller du kan gi en heldig ansatt et ferieopphold med en av våre partnere.

Med en flott opplevelse vil du gjøre årets gaveopplevelse enda mer meningsfull, ettersom dette er noe som kan deles med familie, venner eller kjære. Velg å gi noe som virkelig kan bringe glede og som er fylt med takknemlighet.

Føl deg fri til å utforske alle våre partnere og kategorier, og bestill tilpassede kort for å overraske og dele feiringen!